Proč je potřeba psát hned takhle útočně? Nebylo by lepší se slušně zeptat? Vzhledem k nařízení vlády ani nemůžou cokoliv rozhodnout, ne?
Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.
Diskuse
Re: Zase děláte mrtvé dědky?
LukasBartosek | 07.12.2020
Taky mi to prijde jako zbytecne utocna reakce.
Staci preci sledovat soucasnou - opet zhorsujici se - situaci, chaoticka narizeni vlady a je jasne jak se veci maji. Pokud stale neni, da se normalne zeptat.
Navic z propozic pro letosni rocnik vyplyva, ze pokud se nezacne od ledna hrat, a neodehraje se cela druha polovina az do konce, je letosni rocnik anulovan.
Tak asi tak.
L.
Re: Re: Zase děláte mrtvé dědky?
RisaK | 11.12.2020
Diky Lukasi za tve cenne informace. Mas pravdu, ze jsem si to mohl vyhledat v propozicich sam, ale na druhou stranu takto jednoduse to naservirovat je samozrejme daleko pohodlnejsi nejen pro me, ale urcite i pro ostatni dedky :-)
Tim narazim na to, ze za BREST neni proste vule jakkoliv svoje cleny prubezne informovat. Myslim tim informace ohledne reseni a vize jak soutez bude probihat.
BTW: nahodne zajemce o pinec v Brne muze na titulni strance Brestu vitat maximalne tak posledni aktualizace z 12.rijna (pred 2 mesici). Tomu rikam "aktualita" jak svina :-) Jeste, ze mame to diskuzni forum.
Vymlouvat se na to, ze dokud neni jasne jaka budou pravidla od vlady je ciste alibismus.
Tak snad nam Ludek aspon popreje hezke Vanoce. To snad k nicemu nezavazuje.
PS: Utocna reakce to byla, to priznavam. Ale je to zpusob jak nekoho vyburcovat k odpovedi a reakci. Chapu, ze slabsich povah se to muze dotknout. Tak tem se omlouvam za psychickou ujmu.
Re: Re: Re: Zase děláte mrtvé dědky?
LukasBartosek | 15.12.2020
Z propozic pro letosni rocnik:
4.8. V případě předčasného ukončení soutěže z důvodu vyšší moci bude:
4.8.1 při odehrání méně než 50,01 % utkání z celkového počtu utkání dle termínového kalendáře k datu ukončení soutěže bude soutěž anulována, tzn. že žádné družstvo nebude postupovat ani sestupovat.
4.8.2 při odehrání více než 50 % a méně než 75,01 % utkání z celkového počtu utkání dle termínového kalendáře k datu ukončení soutěže budou započítána všechna odehraná utkání. Právo postupu získá družstvo, které se umístí na 1.místě a sestupovat bude družstvo, které se umístí na posledním místě.
4.8.3 při odehrání více než 75,01 % utkání z celkového počtu utkání dle termínového kalendáře k datu ukončení soutěže budou započítána všechna odehraná utkání. Pro postupy a sestupy platí ustanovení odst. 4.7.
No a jelikoz se situace opet zhorsuje a prechazime do 4. stupne, tak vidim soutez v lednu (bez rousek, ctyrhry) jako velice nerealnou, a muj soukromy nazor je, ze letosni rocnik si uz nezahrajeme.
Re: Re: Re: Re: Zase děláte mrtvé dědky?
pavel H | 16.12.2020
Ahoj, Souhlasím s Lukasem, že v lednu se asi nezačne. Ale pořád bych viděl možnost, pokud se situace zlepší, prodloužit soutěž. Současné rozlosování končí na začátku dubna, takže časový prostor tam podle mě je. A navíc si myslím, že si budeme chtít pinknout ne? A jak to bude s postupem a sestupem je až na druhém místě :-).
Snad brzy za stolem na viděnou.
PH
Mechovka
Petr | 18.10.2020
Kluci, nevíte kde se dá sehnat klasická mechovka. Nemůžu si pomoci, ale mám půjčenou od kamaráda a musím ji vrátit, Nic lepšího jsem v ruce neměl. Kus nostalgie. V 80 letech jsem to hrával, teď jsem pořídil stůl a koupil kvalitní pálky. Mechula je mechula. Zkuste poradit. Díky
zákaz vnitřních sportovních aktivit do 23.10.
abc | 08.10.2020
Jakým způsobem se postavíme k novému nařízení? Posunutí všech kol o dva týdny?
Přeji všem zdraví a klid.
Re: zákaz vnitřních sportovních aktivit do 23.10.
Luděk Vodica - předseda STK | 08.10.2020
Zdravím, platí to, co již bylo zveřejněno - cituji: "dodržování všech aktuálně platných pravidel vyhlašovaných příslušnými orgány... po jejich ukončení se bude pokračovat dle aktuálního rozpisu..."
Nejistá sezóna
8 lig | 09.09.2020
Proč i za této situace MUSELI být sezváni kapitáni všech osmi lig do stejného prostoru?
Pokud už bylo nutné zahájit sezónu hromadně, opravdu se to nedalo udělat pod širým nebem?
Všichni v rouškách, ale podávání rukou při přebírání diplomů...
Re: Nejistá sezóna
Luděk Vodica - předseda STK | 09.09.2020
Dobrý den, proč jste tyto připomínky nevznesl přímo na schůzi?
1) Zjistěte si, zda a jaká opatření platila v době vyhlášení schůzky.
2) Při vstupu do herny byly všem účastníkům nabídnuty roušky, tzn. že jsme již dnes aplikovali pravidla, platná až od zítřka.
3) Doba schůzky byla omezena na minimální dobu.
4) Za podání ruky se všem dotčeným i "dotčeným" omlouvám.
Škoda, že jste se zapomněl podepsat - pro příště bych se Vás zeptal, jak to udělat líp.
Situace zjevně vyřešena
Petr Barvínek | 09.09.2020
Na základě vyhlášení nouzového stavu na území České republiky a následně na základě dalších opatření, která nezaručovala regulérní dohrání všech soutěží řízených BREST, Výbor rozhodl o ukončení všech soutěží řízených BREST ke dni 13.3.2020, a to z těchto důvodů:
a) etické
- nutit hráče dohrávat utkání v době, kdy není zcela vyřešená současná situace
b) zdravotní
- nezvyšovat nebezpečí možného nakažení onemocněním Covid 19
c) regulérnost a podmínky
- nerovnoměrné podmínky k přípravě hráčů pro dohrání soutěží
- nemožnost zajištění hracích místností u všech oddílů
a další možné překážky k regulérnímu dohrání
Re: Situace zjevně vyřešena
Osoba | 10.09.2020
Barvínku Barvínku, ty jsi asi děd vševěd...
Re: Re: Situace zjevně vyřešena
Luděk Vodica - předseda STK | 25.09.2020
Bohužel nechápu jako souvislost má citace důvodů předčasného ukončení rozehrané soutěže s vyhlášením nového ročníku...
Autor se podepsal ale vy jste na to asi zapomněl - když mi napíšete tak vaše jméno doplním.
Re: Re: Re: Situace zjevně vyřešena
Petr Barvínek | 29.09.2020
22.5.2020 59 pozitivně testovaných na Covid-19 v celé ČR, předčasně ukončena soutěž na základě citovaných důvodů.
9.9.2020 1158 pozitivně testovaných na Covid-19 v celé ČR, slavnostně zahájen další ročník na velkém shromáždění.
Jsem tedy rád, že všechny citované důvody pominuly a situace je zjevně vyřešena.
Zdroj: https://www.kurzy.cz/koronavirus/pocet-nakazenych/