Diskusní fórum by mělo sloužit návštěvníkům bresťáckého webu k možnosti reagovat na různé události ze soutěží BREST, na materiál kterým hrajeme, na podmínky při hře apod. Pokud hledáte tým za který by jste chtěli hrát nebo naopak hledáte hráče na doplnění týmu, tak prosím klikněte na diskuzní fórum: Hledá se hráč / tým. Prosím všechny uživatele o slušné a korektní příspěvky.

Diskuse

námět na změnu soutěžního řádu?

od hans | 05.10.2014

příspěvek z diskuze na webu Guliverů: hans: Na soupisce v 6.lize jsou borci, kteří vybojovali postup do 4.ligy. Je to demotivující nejen pro ně samotné, ale hlavně pro mančafty v 6.lize, kam výkonnostně tito hráči rozhodně nepatří.

fedak: Za mě beru příklad z městské soutěže pokud hráč v určité lize dosáhne úspěšnosti 70% už nemůže hrát o soutěž níž , ale to musíte řešit asi na vedení Brestu.

Re: Re: prebor Brestu

Luděk Vodica | 06.10.2014

Zpravodaj s touto informaci byl rozeslan vedoucim jednotlivych lig 28.9.2014 s prosbou o rozeslani na prislusne vedouci druzstev. Pro priste zverejnim i v Aktualitach

Re: prebor Brestu

risak | 01.10.2014

Výběr z "ukrytého" nového Zpravodaje :-) Taky jsem to objevil až dnes v sekci BREST, že nám vyšel nový zpravodaj.

3. Výbor BREST připravuje tradiční brněnské turnaje :

- celostátní turnaj družstev 22. listopadu 2014
- turnaj jednotlivců a čtyřher - březen 2015
- 15.ročník Memoriálu Dušana Jindřicha - květen 2015

prebor Brestu

Pavel | 18.09.2014

Uz je znam termin, kdy bude nejblizsi prebor Brestu?

Re: Nová sezóna

Luděk Vodica | 16.09.2014

Ahoj, už jsou tam...

Nová sezóna

Radek | 12.09.2014

Ahoj,chci se jenom zeptat,kdy se objeví na stránkách soupisky
6.ligy

Příští sezóna

Luděk Vodica | 18.05.2014

Prosím o zasílání připomínek, námětů a návrhů změn k dalšímu ročníku soutěže a to do 25.5.2014.(nejlépe mailem přes vedoucí družstev nebo na mail uvedený na úvodní stránce).

Re: díky za aktualizace

Luděk Vodica | 06.05.2014

Za současných podmínek by bylo průběžné zveřejňování jednotlivych zápisů z utkání technicky a časově velmi náročné a proto prakticky nerealizovatelné.

Re: Re: Re: díky za aktualizace

risak | 23.04.2014

Kazda liga to ma stejne, respektive kazdy vedouci ligy ma stejny excelovy mustr kam zapisuje vsechny zapasy. Takze staci kdyz to vedouci ligy posle Ludkovi Vodicovi a ten to pak muze zverejnit tak jak to je u konecnych vysledku 4.ligy.

Re: Re: díky za aktualizace

Pavel | 22.04.2014

Díval jsem se a v té 4. lize to je udělané dokonale. Dá se z toho vyčíst vše. Ale asi to bude jediná liga, kde je to takto propracované. Nebo ne?

Re: díky za aktualizace

risak | 22.04.2014

Myslim, ze skeny byt nemusi. Kazdy zapas je vedoucim prepsan do exceltabulky, ze ktere jsou pak generovany ty 4 tabulky s vysledky - druzstva, ctyrhry, jednotlivci, vysledky zapasu. Nicmene v vysledky s jednotlivymi zapasy jako jsou napr. aktualne ve 4.lize - https://www.brestpin.cz/soutez-2013-14/muzi-4-liga/vysledky/ se daji ukladat po jednotlivych kolech.
Je ale mozne, ze se mi na pristi sezonu podari doprogramovat takovy jeden projekt na online zpracovani vysledku a s tim by pak slo zobrazovat i jednotlive zapasy daneho hrace.

díky za aktualizace

Pavel | 21.04.2014

Chtěl bych poděkovat za aktualizaci výsledků. Sumasumárum to nemělo chybu:-)

Bylo by technicky možné tady mít v další sezoně i skeny jednotlivých zápisů utkání? (třeba vždy jen dočasně)

Re: Re: aktualizace

Hana | 02.03.2014

I já musím říci, že jsem max spokojená s rychlostí s jakou jsou zveřejňovány výsledky. A konkrétně za 5.ligu - Laďa Š. to dělá absolutně bez problémů a 100%, myslím, že si na něj nemůže nikdo stěžovat a pokud se mu jeho práce nelíbí, má možnost si to vyzkoušet!

Re: aktualizace

Laďa Švihel, ved. 5. ligy | 26.02.2014

Omlouvám se, že reaguji až nyní, ale diskusní fórum nečtu pravidelně...
K věci: bohužel ne všechna družstva zápis pošlou včas a mojí (snad jedinou) chybou je, že nevyužívám sankcí v duchu našeho SŘ, upřímně řečeno nedělám to proto, že to není příliš kamarádské (hrajeme pinec pro svou zábavu a nikdo zápis pozdě neposílá schválně, navíc se to děje zřídka), naopak jsem přesvědčen, že informovanost v právě probíhající sezóně je naopak úplně perfektní (na rozdíl od minulých).
Ohrazuji se důrazně Pavle (nevím s kým mám tu čest ?, i když tuším...) proti nařčení, že není prováděna aktualizace výsledků. Pravidelně 1x týdně v neděli večer aktualizaci provádím, následně odešlu předsedovi STK ke zveřejnění na webu a současně zasílám všem vedoucím družstev 5. ligy (navíc s upozorněním resp. požadavkem, aby ved. družstev výsledky zasílali tak, abych je vždy měl k disposici v neděli do 17,00 hod.)

Re: aktualizace

Dan | 26.02.2014

Zdar, musím říci do diskuse, že letos je skvělá informovanost (I.liga) a zároveň tímto děkuji všem, co se o to starají....

Záznamy: 211 - 225 ze 307
<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>

Přidat nový příspěvek